|
Paylaşan kişi @Phemus on Nov 19, 2016 13:49:12 GMT 3
Yetkili Başvrusu
Aramızda aktif olanlardan yetkili seçimleri devam edecektir.
Başvuru Formu
Forum ismi: Yaşınız: Neden sizi seçmeliyiz: Yetkili olduğunuzda bize nasıl katkı sağlayacaksınız:
Forumdaki post sayınız en az 15 olması gerekmektedir.
Formdaki bütün soruları cevaplandırınız.
Teşekkürler, Phemus.
|
|
@Roigo
Moderatör
Yardima ihtiyaci olanlar bana mesaj atsin .
|
Paylaşan kişi @Roigo on Nov 19, 2016 17:06:02 GMT 3
Başvuru Formu
Forum ismi:Roigo Yaşınız:15 Neden sizi seçmeliyiz:Cunku cok istiyorum ve adil davraniyorum.Oyunda arkadasiyim.
Yetkili olduğunuzda bize nasıl katkı sağlayacaksınız:Forumu daha iyi bir hale cevirmeye sagliycam.
|
|
BPMK
Yeni Uye
|
Paylaşan kişi BPMK on Nov 19, 2016 21:16:42 GMT 3
Adım BPMK Yaşım 14 Neden? İnsanlara Bir şey Katmak istiyorum ve yardımcı olmak istiyorum Adımla Barışık Cehalet ve Irkçılığın olmadığı Cefa devrinin bitip sefa devrinin başladığı bir dünyaya adım atmak istiyorum. Belki Fani bedenim bu güçlükleri kaldıramıcak ama inanıyorumki pes etmediğim sürece yapamıcağım bir şey yok. Çok konuşmayı sevmem ö yüzden yazıyorum Laflarım büyük ama icratlarım dahada büyük olacak gelin beni mod yapım birlik ve beraberlik içinde gelişelim Türkiyem !! Tanıdık :Phemus ve Roigo Oyundan Tanıdık ve Beni sayar severler bence Slogan:Savaşma Seviş Türkiyem!! Beşiktaş Senin Olmaya Geldik /kiss Çaktırmaya Fenerliyim /wink Saygılar BPMK Suriye Dış işleri Bakanı
|
|
@Wrix
Moderatör
www.youtube.com/WrixTV
|
Paylaşan kişi @Wrix on Nov 19, 2016 23:48:44 GMT 3
Başvuru Formu
Forum ismi: Wrix Yaşınız: 16 Neden sizi seçmeliyiz: Düzen , adalet , hoşgörü içerisinde forumda vakit geçirmek için. Yetkili olduğunuzda bize nasıl katkı sağlayacaksınız: Düzen sağlayacağımı düşünüyorum.
|
|
|
Paylaşan kişi @ZuSpat on Nov 20, 2016 9:55:22 GMT 3
Forum ismi: ZuSpat
Yaşınız: 16
Neden sizi seçmeliyiz: -Growtopia'da sahip olduğum deneyim ve tecrübem ile insanlara yardımcı olabilceğimi düşünüyorum aynı zamanda youtube üzerinden'de çeşitli videolar çekerek insanlara yardımcı olmayı başarmış birisi olarak bu iş için uygun kişi olduğumu duşünüyorum oyun içerisinde sahip olduğum tecrübe ve çevrede bunu göstergesidir...
-ZuSpat
Yetkili olduğunuzda bize nasıl katkı sağlayacaksınız: -Yetkili olarak sizden daha çok insanlara katkı sağlayacağım tecrübeme ve deniyimime güvenerek insanlarında benim tecrübemden yararlanmasını isterim sizde uygun görürseniz bu işte sizinle birlikte çalışmak isterim saygılarımla...
-ZuSpat
|
|
|
Paylaşan kişi @Phemus on Nov 22, 2016 21:03:06 GMT 3
Yetkililer seçilmiştir, tebrik ederim. İhtiyaç olduğunda veya Başvuru kapalıyken foruma faydalı olanlar yetkili olarak seçilmeye devam edecektir.
(Konu başvurular tekrar açılana kadar kapalıdır.)
|
|