(iOS) Gladiator manager вара бесконачне тачке
Mar 15, 2022 3:54:42 GMT 3
Paylaşan kişi steladundalet on Mar 15, 2022 3:54:42 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gladiator manager ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gladiator manager IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне тачке ▞▞▞
▞▞▞ Gladiator manager 2022 version ▞▞▞
Прилично забавно. Надам се да ћете додати још догађаја и ствари које треба урадити у будућности
Заиста ми се свиђа ова игра, постаје фрустрирајуће када састављате свој тим, а онда вас људи нападају и стављају вам главу на штуку. Рекавши то, ова механика спречава да игра постане досадна
Треба још ствари да се уради и пвп више
Дао сам 5 звездица, јер желим да знам везу за дискорд, јер она у игри више не ради
Здраво, стварно ми се свиђа ово сада када поправљаш све грешке које шаљем (Црни лептир) али бих желео да додам још турнира, позадинске музике, више гладијатора и можеш ли да направиш када направим болницу/лекара гладијатори се брже опорављају Молим те када то десило се ја сам супер срећан извини ако има неке мисс спелл енглески није можда прво лунггуеге филипински извини
Добра игра, али после 60. недеље уложио сам најмање 50 робова ради безбедности, али не могу у потпуности да се одбраним од напада и још увек морам да распоредим свог гладијатора да уништим 2 бандута и изгубим 500 богатства. Да, ова игра је фрустрирајућа уместо забавна, можда је инсталирате касније
Заиста волим ову игру, ажурирајте ову игру више
Уживам у игри, једини проблем који имам је са текстовима помоћи, био би добар додатак игри, ићи на слепо не знајући шта да радим је мало грубо, најбољи начин да научите је да почнете са сандбок режимом. Било би лепо и више догађаја. Добра утакмица и стварно се надам да ће бити велика у будућности.
Глупости
Одлична игра
Заиста добра игра, волим механику и игривост. Желео бих само да се позабавим једном или две ствари: 1. Постоји грешка која ми забрањује да купим Ганика од Батијата. 2. Желео бих да видим неку разноликост оружја, посебно двобојне мачеве. 3. Веће игре, што значи веће битке од само 2 на 2. Волео бих да видим бесплатан за све или чак 5в5, можда чак и 10в10 ако је могуће. 4. Више разноликости за разлику од турнира за који се могу пријавити. 5. Способност директног награђивања гладијатора. Одлична игра!!
Ја лично волим игру, желим да има способности да извиђа и проверава особине гладијатора на тржишту и волео бих да имате мало више опција за звери и тако да ради одлично, али наставите са добрим радом, можда додајте још неке ствари за куповину тако да могу да наставим да подржавам тако сјајну игру. Волео бих да можете користити лекара или нешто да уклоните негативне особине, можда врачаре или грчког бога.
Одлична игра. Било ми је јако забавно. Али један проблем је ипак, шанса за успех у атентату се не мења за 20% чак и ако мој гладијатор има вишу статистику од оног којег ја убијам
タイム・ミステリーズ2: 古代の亡霊 アドベンチャー ixqv
Одлична игра. Без паивалл-а, без реклама. Генерално сам се јако забавио. Повратна информација за програмере: - Игра се може прекинути тако што ћете купити Ганицус недељу 1, прескочити недељу и тада имате најбољег борца у игри и незаустављиви сте. - Бесконачне рунде треба појачати након 10. рунде, колоса јер можете победити у неверству. - Веома је фрустрирајуће изгубити игру истог тренутка када вас насумично нападну и имате обрачун 1 на 1 - Не могу да сортирам или омиљене гладијаторе - Гладијаторски мени је веома неспретан
Веома сјајна игра. Рекао бих можда режим сандбок-а. Тамо где почнете са аутоматски генерисаним гладијаторима, онда можете да креирате своје. Сваке недеље заказујете турнире и видите резултате.
Gladiator manager Strategiya ftka
Вау, ова игра добија невероватна ажурирања. Импресиониран новим Лудус сетом и поставком. Дефинишите топ Андроид игру.
Искрено волим ову игру, играм већ неко време. Свиђа ми се све у вези са тим и био сам пријатно изненађен ажурирањима зграде. Једна ствар коју бих рекао је да је моја стратегија, у већини игара, да сав свој новац убацим у рударе, да на крају остварим 'неограничен' приход. Можда бисте требали ограничити број рудара које можете запослити или повећати ризик да ствари крену по злу? У сваком случају, свака част што сте направили игру.
То је заиста забавна игра и још нисам искусио никакве грешке. Што је одлично! Мада, изгледа да не знам како да користим технике. Било каква помоћ?
Додајте много догађаја трка кочија
Играо сам само кратко до сада, али ми се свиђа концепт. За сада нема огласа у којима уживам. Можда бисте желели да размислите о замени неке потпуно беле позадине на одређеним екранима (мислим да је обука, као пример) јер је то мало грубо за очи. Добра игра ипак!
Невероватна игра! Баш какву сам желео. Волим ове "менаџмент" игрице. Дивно је што нема огласа и куповине у игрици. Скоро је немогуће наћи нешто овако ових дана. Иако ми не смета да подржавам програмере, али постаје досадно када те терају да купујеш нешто свакодневно и по великим ценама. Дакле, палац горе за програмере ове игре!!! Немам речи, волим игру. Само настави тако!!! Учинили сте нешто за страст, а то данас нико не ради!
Јебено је тешко изградити свој лудус.... само претешко
Игра је увек била забавна и свежа захваљујући сјајним програмерима
Само треба више да се уради, али је уопште забавно
Ова игра је једна од најбољих игара које сам икад играо. Волим управљачке игре. Тражио сам гладијаторе као што је игра која се зове Домина Гладиаторс. Имам неколико предлога за будућност који би ову игру учинили невероватном, да би борбе биле анимиране као где су гладијатори приказани у Колосеуму како трче около и боре се једни против других, а публика навија. Друго, дозвољено је вишеструке сачуване каријере. Треће, гладијатор ХОФ Потпуно прилагођавање гладијатора На крају, пријатељство/мултиплаиер
Заиста добро радиш на овој игри. Добро урађено. Сада је супер.
Инсталиран је јуче и већ је у њему утрошено доста времена. Надам се да ће се надовезати на ово и наставити тако. То заиста изазива свраб за мобилну симулацију/игру менаџера.Цоол мала игрица, али имам један проблем, стално затвара апликацију када додирнем одређене ствари и мислим да је једна од њих ствар коју користите да се пријавите на Колосеум, али не знам од ДУГМЕ НЕ РАДИ ! Такође је овај дев заиста добар.
Тск. Исправите грешку.
Забавна игра, али је промашена. Увек се заглави у 11. недељи срамота је имала велики потенцијал
НЕВЕРОВАТАН ТОТАЛНИ БЛАГОСЛОВ
Уживање у игри када сам то схватио. Чини се да сте заглавили јер не могу да надоградите Блацксмитх-а, изградите храм или схватите како да извршите надоградњу Рхино-а. Игра има велики потенцијал.
Нема шта да се жалимо на ову кул игрицу, само се радујем новим ажурирањима у будућности.. да достигне свој пуни потенцијал.. 👍
Жао ми је што сам разбио ову игру
Волите ову игру, наставите са добрим радом. Можда додајте прилагођавање гладијаторима и споредним мисијама да зарадите више новца. Више тренера би такође било добро. Хвала вам
Да ли ће бити још ажурирања и додавања новог садржаја у игру?
Велики потенцијал, само је потребан лакши начин за управљање вештинама гладијатора. Када их имате много, досадно је радити сами
Можете ли да додате још оружја са секирама и копљем, а такође и да убаците више специјалних гладијатора (ек Спицулус) као што су Крикс, Марко Аурелије, Карпофор,
Представљамо најбољу гладијаторску игру за мобилне уређаје. Сјајан развојни тим и право искуство фокусирано на игре. Нема плаћања за победу, нема реклама.
Веома солидне основе и забавно је играти. Надам се да ће се временом ажурирати. Дефинитивно ће играти више у будућности!